Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează Conferința științifică studențească internațională

Redactat de in martie 16, 2023

Ediția a VI-a a conferinței se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniile: Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice, Studii de Securitate, Jurnalism, Relaţii Publice, Sociologie, Resurse Umane, Asistenţă Socială, Istorie şi Psihologie

Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu organizează Conferinţa ştiinţifică studenţească internaţională cu tema „Noi provocări în Ştiinţele socioumane la începutul mileniului III”, ediția a VI-a, care se va desfăşura în data de 26 mai 2023. Ediția a VI-a a conferinței se va desfășura online, pe platforma Google Meet.

Această manifestare ştiinţifică vizează realizarea unui schimb util de idei şi transfer de cunoaştere, prin promovarea rezultatelor activităţilor de cercetare în care studenţii au fost angrenaţi, în speranţa stimulării, astfel, a orientării acestora spre cercetarea ştiinţifică de nivel academic.

Deschide fotografia

“Conferința Studențească a Facultății de Științe Socio-Umane de la Sibiu „Noi provocări în științele socio-umane la începutul mileniului III” vizează sprijinirea parteneriatelor și a colaborării științifice, aducând împreună studenți, reprezentanți academici și cercetători, pentru a împărtăși și prezenta experiențe de cercetare și lucrări științifice în diferite domenii din arealul științelor sociale. Dorim să oferim posibilitatea schimburilor interdisciplinare de cunoștințe, a colaborării academice, a dezvoltării cercetării și a inițierii de proiecte între studenți, a conștientizării asupra schimbărilor dinamice din societate, a explorării trendurilor, precum și a dezbaterii provocărilor actuale, în paralel cu găsirea de soluții.

Conferința promovează prezentări, studii și lucrări ale studenților din ramurile științelor sociale și umaniste, acoperind o mare varietate de domenii precum Științe Politice, Studii de Securitate, Relații Internaționale, Istorie, Patrimoniu, Conservare și Restaurare, Teologie Protestantă, Psihologie, Asistență Socială, Resurse Umane, Sociologie, Jurnalism, Comunicare și Relații Publice, Științe ale Educației.”, transmit organizatorii conferinței.

Înscrierea se va face până în data de 17 mai 2023, prin intermediul unui formular Google, disponibil la adresa: https://forms.gle/2KJps6dXqMtkojUd8 (pentru prezentările în limba română), respectiv la adresa: https://forms.gle/MiVz2GpEgMVHv9PR8 (pentru prezentările în limba engleză). Detalii și informații suplimentare puteți obține trimițând un email la adresa: maria.span@ulbsibiu.ro (Subiect email: Conferința Studențească 2023).

Citește și:

Polițiștii Biroului pentru Siguranță Socială continuă seria activităților preventive

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background