Primii artiști confirmați la UNTOLD 2023: David Guetta, Martin Garrix și Armin van Buuren vor electriza publicul

Redactat de in martie 16, 2023

Organizatorii au anunțat primii artiști care vor veni la UNTOLD în perioada 3-6 august 2023. Putem doar să ne imaginăm ce nebunie va fi și anul acesta, uitându-ne peste lista de mai jos.

Alesso, Armin Van Buuren, David Guetta, KSHMR, Martin Garrix si Salvatore Ganacci sunt doar câteva nume sonore din industria muzicală care vor face o super atmosferă pentru festivalierii din întreaga lume.

Probabil că deja știți, și americanii de la Imagine Dragons vin la UNTOLD. Va fi pentru prima dată când trupa va susține un concert în România.

Armin van Buuren, unul dintre cei mai iubiți DJ din lume, se întoarce pe scena principală a festivalului anul acesta, care va. Artistul revine la festivalul său de suflet, așa cum a declarat în nenumărate rânduri.

Organizatorii transmit că Armin van Buuren promite că show-ul lui de pe scena principala UNTOLD va fi unul memorabil. Olandezul a fost prezent în line-up-ul festivalului încă de la prima ediție, din 2015. Armin van Buuren s-a aflat, pentru 21 de ani la rând, în lista primilor cinci DJ ai lumii.

De asemenea, au fost anunțați și primii artiști care vor urca pe Galaxy Stage la UNTOLD: Amelie Lens, Bedouin, Boris Brejcha, Camelphat, Dixon și Marco Carola.

Acesta a fost doar primul val, pe mulți alții îi vom afla în perioada următoare, promit organizatorii.

 

Citește și:

Destinațiile de vacanță de pe aeroportul din Sibiu: recomandări și cele mai bune stațiuni

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background