Accident grav pe DN 7, la Boița. Traficul este blocat

Redactat de in martie 16, 2023

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe DN7 la ieșirea din localitatea Boița spre Rm. Vâlcea. Printre răniți se află și o fetiță de 2 ani.

UPDATE

Echipajul de descarcerare a extras două victime, ambele de sex masculin și au fost preluate de echipajele SMURD.

Un bărbat de 20 de ani a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu traumatism cranio-cerebral și amețeli, cel de-al doilea bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu cu fractura de femur, conștient.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un microbuz spre Sibiu, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Hunedoara, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. În autoturism se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani și o fetiță în vârstă de 2 ani. Toate cele trei persoane sunt din județul Argeș.

 

Cei doi conducători auto au rămas blocați în autoturisme. La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. Toate persoanele implicate în accident sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale.

Polițiștii de la Serviciul Rutier continua cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Iarna s-a întors. Drumarii intervin cu utilaje pe mai multe drumuri

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background