The Motans ne vorbește despre dependența de dragoste în EP-ul „Rehab”

Redactat de in martie 13, 2023

The Motans a lansat EP-ul „Rehab” în care  privește și analizează dependența de dragoste. În „Rehab” regăsim 4 piese: Sativa, Opium, Flagrant și Sangria

Cele patru piese au fost scrise de The Motans, alături de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, Alina Eremia, Quick și Ioan Gasparovici. De producție s-au ocupat Alex Cotoi, Quick, Marcel Botezan și Sebastian Barac. Bineînțeles, versurile îi aparțin lui The Motans.

„Eu mi-am luat la rând lista lucrurilor care-i oferă creierului meu dopamină și-am găsit cea mai puternică <<substanță>> – Dragostea. Și-am început s-o descos, de la sentimentele euforice până la efectele secundare. Așa a luat naștere acest EP. Odată cu trecerea anilor, am ajuns să fiu un consumator, dependent de ea, uneori în căutarea rehab-ului”, a declarat The Motans.

„Rehab” este un material compus din 4 piese: „Sativa”, „Opium”, „Flagrant” și „Sangria”. Ultima piesă vine cu o colaborare inedită, alături de DEBU, finalistul Vocea României din echipa The Motans. „Sangria” este o piesă ritmată, în care își face simțită prezența o chitară cu tonalități joase, ce acompaniază aluzii la dorințe și seri petrecute în doi.

 

Citește și:

Capitala Europeană a Tineretului a anului 2023 este Lublin

Urmărește-ne pe #facebook și #instagram

Ne poți asculta pe 98.3 FM în Sibiu sau de oriunde în lume AICI.
#livecityfmsibiu

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist

Background