Sibiancă agresivă | Femeia și-a lovit bărbatul în cap cu o sticlă și s-a ales cu dosar penal

Redactat de in decembrie 28, 2022

Sibian agresat în propria casă de concubină | L-a lovit în cap cu o sticlă

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Sibiu au primit nu mai puțin de 10 solicitări pentru a interveni în aplanarea a 10 conflicte între membrii famiilor sibiene, în întreg județul. În două situații s-a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu, situație în care s-a aflat și o femeie căreia i s-a interzis să se mai apropie de concubinul său după ce l-a lovit în cap cu o sticlă.

Sursa foto: pandurul.ro

Ieri, în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de 45 de ani a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că partenera sa, o femeie în vârstă de 42 de ani, l-ar fi agresat fizic, în timp ce se aflau în locuința din municipiul Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în aceeași seară, pe fondul unui conflict spontan, concubina l-ar fi lovit pe bărbat cu o sticlă în zona capului.

Analizând factorii de risc la adresa siguranței bărbatului în cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva femeii și au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență domestică.

 

Citește și:

Curs gratuit de engleză dedicat tinerilor din domeniul afacerilor la American Corner Sibiu

#facebook  #livecityfmsibiu #tiktok  #instagram 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background