Curs gratuit de engleză dedicat tinerilor din domeniul afacerilor la American Corner Sibiu

Redactat de in decembrie 28, 2022

Cursul de engleză „Business English for Young Professionals” de la American Corner Sibiu, dedicat tinerilor din domeniul afacerilor cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani este finanțat de către Ambasada S.U.A. în România

Cursul de engleză „Business English for Young Professionals” susținut în cadrul American Corner Sibiu la Biblioteca Județeană ASTRA, se adresează tinerilor profesioniști din domeniul afacerilor, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani și cu un nivel de cunoaștere a limbii engleze intermediar (B1) . Astfel, acesta este un curs pentru a avansa în cunoașterea limbii engleze și este finanțat de către Ambasada S.U.A. în România, participarea fiind gratuită.

American Corner Sibiu și Biblioteca Județeană ASTRA, instituție de cultură ale cărei activități beneficiază de sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu, în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, organizează cursul Business English for Young Professionals, o inițiativă susținută financiar de Ambasada S.U.A. în România, prin intermediul programului de granturi destinate spațiilor americane. Business English for Young Professionals are drept scop principal predarea și învățarea limbii engleze.

Cursul reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc să evolueze în mediul în care activează din punct de vedere profesional, astfel că Business English for Young Professionals se adresează tinerilor profesioniști din domeniul afacerilor, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, al căror nivel de cunoaștere a limbii engleze este intermediar (B1). Cei care doresc să comunice eficient și corect în limba
engleză, în situații multiple de comunicare, în mediul în care își desfășoară activitatea sunt invitați să ia parte la acest curs. Aceștia beneficiază de îndrumarea atentă a unor profesori de specialitate și de utilizarea celor mai bune metode de predare a limbii engleze pentru afaceri, având la dispoziție numeroase materiale imprimate sau în format digital, toate reunite în spațiul ospitalier al American Corner Sibiu.

Cursul este gratuit și se desfășoară în perioada ianuarie – mai 2023, pe parcursul a trei module (60h). Un modul cuprinde 5 săptămâni, săptămânal fiind prevăzute 2 cursuri x 2h fiecare. Evaluarea are loc periodic, în funcție de tematica aleasă. Primul curs include testarea inițială a competențelor lingvistice de limba engleză ale participanților. Programul fiecărui modul se stabilește de comun acord cu cadrele didactice implicate.

Tematica cursului include teme de specialitate, precum: cultura organizațională și structura organizației, tehnologia în afaceri, resursele umane, managementul calității, strategii de marketing, managementul relațiilor cu clienții, finanțe și contabilitate, strategii de negociere, învățare și luarea deciziilor la nivel organizațional. În egală măsură, sunt cuprinse numeroase exerciții de conversație, ascultare, lectură și redactare, gramatică și vocabular necesare îmbunătățirii nivelului de cunoaștere a limbii engleze în domeniul afacerilor.

 

Citește și:

Investițiile în Cimitirul Municipal continuă | S-au încheiat lucrările pe Aleea Eroilor Revoluției 1989

#facebook  #livecityfmsibiu #tiktok  #instagram 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background