Au fost depuse ofertele pentru contractul de proiectare și execuție al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș

Redactat de in noiembrie 30, 2022

6 oferte pentru contractul de proiectare și execuție al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș au fost depuse

Ieri, 29 noiembrie, s-au depus 6 oferte pentru contractul de proiectare și execuție al Autostrăzii Sibiu – Făgăraș, mai exact pentru executarea Tronsonului 4, între localitățile Sâmbăta de Sus (DJ 105B) – Municipiul Făgăraș și Drum de legătură cu DN1.

Sursa foto: bzb.ro

Tronsonul 4 al viitoarei autostrăzi, pentru care au fost depuse ofertele, are o lungime de 16,26 km și se desfășoară între localitățile Sâmbăta de Sus din Municipiul Făgăraș și drumul de legătură cu DN1. Valoarea investiției va ajunge la peste un miliard de lei, fără TVA.

Conform Companiei Naționale de Administrare a, perioada de proiectare și execuție a contractului va fi de 48 de luni din care, 12 luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.

„Autostrada Sibiu – Făgăraș are o importanţă majoră în desfăşurarea traficului pe direcţia Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la rețeaua de transport europeană TENT – Comprehensive și anume intercoridorul Moldova – Transilvania”, a explicat CNAIR într-un comunicat de presă.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

Citește și:

Polițiștii și pompierii sibieni vor menține siguranța cetățenilor de Ziua Națională

#facebook  #livecityfmsibiu #tiktok  #instagram 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background