O altă moarte misterioasă a avut loc la Moscova

Redactat de in septembrie 30, 2022

O altă moarte misterioasă a avut loc la Moscova – directorul filialei Căilor Ferate Ruse a fost găsit împușcat

O altă moarte misterioasă a avut loc la Moscova. Victima a fost Pavel Pchelnikov, directorul filialei Căilor Ferate Ruse. O eroare de serviciu i-a fost fatală?

Un alt manager rus de top, Pavel Pchelnikov, a murit în circumstanțe ciudate. Directorul filialei Căilor Ferate Ruse a fost găsit mort pe balconul apartamentului său din Moscova, relatează presa rusă.

Oficialii spun că s-a împușcat. Dar din ce motiv? Anton Gerashchenko, fostul ministru adjunct de interne al Ucrainei, spune astfel: „Presumăm că nu a reușit să protejeze infrastructura rețelei de atacurile hackerilor ucraineni”. O greșeală cu consecințe grave: „Au fost eșecuri în căile ferate rusești, care au împiedicat livrarea la timp a proviziilor militare către armata de ocupație rusă”.

Declarațiile se contrazic

Acesta nu este primul deces misterios în rândul directorilor ruși de top din ultimele luni. Printre numeroșii oligarhi și oficiali militari s-au numărat doi directori ai gigantului petrolier rus Gazprom.

Câteva femei și copii au murit în incidente. Potrivit informațiilor oficiale, mulți dintre ei s-ar fi sinucis. Dar declarațiile presei de stat contrazic informațiile din cercurile decedaților. Asta ridică îndoieli.

În iunie, Grzegorz Kuczyński, directorul programului Eurasia al Institutului din Varșovia, a declarat pentru Fortune: „În toate cazurile, există o suspiciune că decesele au fost puse în scenă ca sinucideri, dar cine ar fi putut face asta și de ce?”.

Cel mai recent, expertul rus în aviație Anatoly Geraschtschenko a murit la sfârșitul lunii septembrie când a căzut pe scări.

Cum va fi vremea in luna octombrie – temperaturi peste media normala

#facebook  #livecityfmsibiu  #stirinoi #tiktok  #instagram 

sursa blick.ch


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background