500 de Euro mita – atat a refuzat un politist din Sibiu

Redactat de in septembrie 29, 2021

500 de Euro mita – atat a refuzat un politist din Sibiu de la un barbat care a fost prins la volan fara a detine permis de conducere.

 

Un barbat din Sura Mica a fost oprit in trafic in data de 26.07.2021 de catre un politist de la rutiera dupa o urmarire de mai multi km, in care suspectul nu a vrut sa opreasca la semnalul politistului.

In urma verificarilor efectuate de politist, conducatorul nu detinea permis de conducere, fiind imediat intocmit un proces verbal de constatare a infractiunii de conducere fara permis.

Ulterior, la cateva zile dupa incident, barbatul din Sura Mica l-a cautat pe politistul care a intocmit procesul verbal si a vrut sa-i ofere acestuia suma de 500 euro pentru a nu continua demersurile legale in dosarul penal intocmit.

Acesta a refuzat mita si a anuntat specialistii Serviciului Judetean Anticoruptie Sibiu pentru a face demersurile necesare impotriva barbatului din Sura Mica.

Astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reținerea persoanei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, urmând a dispune măsuri în consecință.

Menționăm faptul că tânărul agent de ordine publică, în vârstă de 22 de ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în cursul lunii noiembrie 2019, după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție Câmpina.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background