Sofia Vicoveanca, reacție dură în timp ce cânta

Redactat de in august 27, 2021

Sofia Vicoveanca, reacție dură în timp ce cânta. Artista de muzică populară a țipat la dansatori.

sofia vicoveanca

Artista a fost invitată să cânte, la sfârșitul săptămânii trecute, pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț. Organizatorii i-ar fi indemnat pe copiii unui ansamblu să formeze o horă în fața scenei, în timp ce Sofia Vicoveanca susținea un moment artistic.  Această decizie a suparat-o pe Sofia Vicoveanca care a strigat la copii „ Mai nu vreau sa jucați în fața publicului! Hai, afară!”

După momentul în care Sofia Vicoveanca țipa la copiii din fața scenei, filmat de unul dintre spectatori, și publicat pe Facebook, au început să curgă reacțiile oamenilor:
„Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii”. „Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…”.

Gestul vedetei a fost aspru criticat, însă la scurt timp, aceasta și-a cerut scuze public.

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate”,  a spus artista

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background