Alexandra Stan nu-l poate ierta pe Măruță

Redactat de in august 20, 2021

Alexandra Stan nu-l poate ierta pe Măruță. Din ce motiv vedeta s-a supărat pe prezentatorul Tv.

alexandra stan

Invitată la un podcast Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care nu-l va putea ierta pe Cătălin Măruță. Acesta ar fi spus despre vedetă că ar fi însărcinată și că și-ar acoperi burta.

Alexandra Stan i-a mărturisit, cu ochii în lacrimi, lui Damian Drăghici că trece printr-o perioadă mai dificilă și nu poate rămâne însărcinată în următorul an.

„A facut niste chestii foarte urate, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate ca i-am zis sa-l dea peste  data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niste lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an, iar daca fac oricum e challenging, adica pot sa-mi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare si sa mor. Si el scria ca nu-mi mai acopar burta, ca sunt insarcinata si chestii d-astea.

Si sincer, mi s-a parut ofarte urat din partea lui si n-o sa mai vorbesc niciodata si nu sa o mai merg niciodata la Catalin Maruta, in nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treaba cu oamenii si toti oamenii m-au calcat in picioare”, a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background