FITS va avea loc în acest weekend

Redactat de in august 19, 2021

FITS va avea loc în acest weekend . Primul weekend al Festivalulului Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 20-29 august.

fits

Acesta prezintă publicului o serie de reprezentații excepționale ale artiștilor din România, opere ale unor apreciați regizori și puneri în scenă ale teatrelor românești renumite.

Regizorii Silviu Purcărete, Alexandru Dabija, Eugen Jebeleanu, alături de artiștii Operei Naționale Române din Timișoara, Teatrul Național „Vasile Alecsandri“ din Iași, Teatrul Național „Radu Stanca”, se află pe lista prezențelor notabile în cadrul ediției din acest an.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în perioada 20-29 august 2021 și reunește artiști din 37 de țări, cu peste 600 de evenimente, într-o triplă dimensiune – fizică, hibridă și online – cu tema „Construim speranța împreună”.

Purtarea măștii de protecție în săli este obligatorie, iar accesul se face cu respectarea unei distanțe de minim 1,5 metri și cu dezinfectarea mâinilor în punctele special amenajate.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background