Amendă pentru o firmă din Săliște

Redactat de in august 19, 2021

Amendă pentru o firmă din Săliște. Polițiștii au amendat cu 11 mii de lei o firmă din Săliște specializată în depozitarea și prelucrarea lemnului.

lemn

Aceștia au dispus confiscarea unei cantități de peste 170mc de material lemnos găsit fără acte în depozit, informează Poliția Sibiu.

Măsura a fost impusă în urma unei razii la depozitele de lemn din Mărginimea Sibiului, când polițiștii au constatat la firma din Săliște o diferență de 176 mc lemn între stocurile faptice și cele scriptice înscrise în programul SUMAL.

Societatea comercială a fost sancționată contravențional în baza Legii nr. 171/2010, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare de 11.000 lei, fiind dispusă totodată, confiscarea valorică a cantității de 173mc material lemnos în valoare de 27.662,90 lei fără TVA și faptică a cantității de 3 mc lemn foc specia gorun, care a fost predată în custodie Ocolului Silvic Valea Frumoasei Săliște pentru valorificare conform legii”, informează IPJ Sibiu.

Controalele s-au făcut Săliște și Orlat, în perioada 16 – 18 august, de polițiștii de la Biroul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu reprezentații Gărzii Forestiere Județene Sibiu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background