Salt de la 3000 m, adrenalina maxima acest weekend cu City Fm

Redactat de in iulie 26, 2021

Adrenalina din plin pe Aerodromul Hermann Oberth Sibiu.

Salt de la 3000 m altitudine.

Adrenalina. Teribilism. Libertate. Experienta unica. Vis. Nebunie. Sunt doar cateva dintre cuvintele celor care fac salturi cu parasuta si povestesc din experienta lor.

Saltul cu parasuta, pana acum ceva timp, era dedicat exclusiv unei anumite categorii de oameni.

In prezent oricine doreste acest lucru si nu este „slab de inima,, :)) poate face acest lucru.

Nu este nevoie de o pregatire deosebita. Iti faci o programare in prealabil, se face un instructaj standard chiar inaintea saltului, si cam asta este, esti pregatit de „zbor” :))

Duminica 25.07 colegul nostru Cosmin si-a luat „inima in dinti,, a plecat cu o doza de „nebunie,, la el si a facut un salt cu parasuta de la 3000 m altitudine.

Experienta traita a impartasit-o cu noi:

„intradevar momentul este unul inedit, unic, trait din plin, mai ales primele 30-40 secunde in care practic, cazi in gol cu o viteza de 150-200 km/h si simti adevarata libertate dar si eliberare de griji.

Gustul libertatii pe care l-am simtit in momentul saltului si adrenalina simtita din plin m-a determinat sa incep  cursurile pentru saltul cu parasuta.

Am descoperit acolo ca varsta nu are limite. Parteneri de salt am avut oameni faini, cu varste intre 16 si 70 de ani lucru care m-a ambitionat si mai tare.

Daca vrei o experienta de viata unica eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa incerci acest sport extrem care te face sa simti adevarata libertate, la propriu.

Cand realizezi ce libertate pot simti pasarile in timp ce zboara  iti dai si tu seama ca viata merita traita din plin.

Recomand sa incercati!”

Video din timpul saltului:

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background