Un tânăr din Arad a furat o mașină din Sibiu

Redactat de in iulie 7, 2021

Un tânăr din Arad a furat o mașină din Sibiu, apoi a încercat să facă cumpărături cu cardurile găsite în ea. Hoțul a fost prins la Poplaca.

hot

În fapt, în dimineața zilei de 1 iulie, un sibian a reclamat faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe strada Poiana din municipiul Sibiu. A doua zi, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza localității Poplaca în timp ce la volan se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Arad.

Din verificările efectuate cu această ocazie, s-a constatat că persoana aflată la volan nu deține permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi încercat să utilizeze cardurile bancare ale persoanei vătămate, lăsate în autoturism, pentru a efectua cumpărături sau pentru a retrage sume de bani.

Arădeanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru o perioadă de 30 de zile.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background