România, pe lista neagră la traficul de copii

Redactat de in iulie 2, 2021

România, pe lista neagră la traficul de copii. Premierul Florin Cîțu afirmă că problema traficului de copii  este o prioritate pentru Guvern.

copii trafic

Această afirmație vine după ce Departamentul american de stat a publicat raportul anual privind traficul de persoane. România se menține în categoria țărilor aflate pe lista de supraveghere la nivel 2 în raportul Departamentului de Stat.

Raportul împarte țările în patru categorii în privința îndeplinirii standardelor minime conform legii americane pentru protecția victimelor traficului de persoane: Nivel 1, Nivel 2, Nivel 2 pe lista de supraveghere și Nivel 3.

România este inclusă la Nivel 2 pe lista de supraveghere, ceea ce înseamnă că nu respectă standardele minime ale legii, dar face eforturi semnificative în acest sens și, în plus, numărul estimat al victimelor traficului de persoane este mare, iar guvernul nu ia măsuri adecvate sau nu dovedește că face eforturi crescute în combaterea traficului față anul precedent, potrivit clasificării Departamentului de Stat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background