Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă

Redactat de in iunie 28, 2021

Nicole Cherry, primele declarații despre nuntă. Ea și iubitul ei nu se grăbesc să își oficializeze relația, chiar dacă vor deveni în curând părinți.

Vedeta nicole Cherrya anunțat că, cel mai probabil, evenimentul va avea loc la anul. „Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta.

Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a declara Nicole Cherry pentru ciao.ro.

Artista a mai adăugat că acum se bucură enorm de perioada pe care o trăiește. E însărcinată în luna a patra și în decembrie ar trebui să nască.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background