Mesajul transmis de Johannis Forumului Economic Franco-Român

Redactat de in iunie 17, 2021

Mesajul transmis de Johannis Forumului Economic Franco-Român. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ce înseamnă anul 2021 pentru România.

Klaus Iohannis

În mesajul transmis Forumului Economic Franco-Român că pentru România, 2021 oferă semnale dintre cele mai încurajatoare, ţara noastră aflându-se, alături de Franţa, în topul creşterii economice estimate în UE.

El le-a transmis oamenilor de afaceri francezi că afacerile lor pot deveni mai competitive pe plan regional, prin dezvoltarea sau relocarea de investiţii în România. ” Economia României beneficiază de avantajele unui mediu de afaceri atractiv şi competitiv în plan fiscal, cu forţă de muncă bine pregătită”, a declarat Klaus Iohannis.

Conform preşedintelui, pandemia a pus o uriaşă presiune pe bugetele publice, prin cheltuieli extraordinare şi măsuri de sprijin pentru mediul privat. În gestionarea acestor efecte, la acest moment, redevin primordiale responsabilitatea şi perseverenţa în efortul de consolidare fiscală şi de revenire la sustenabilitate.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background