Anca Țurcașiu, declarații despre divorț

Redactat de in iunie 7, 2021

Anca Țurcașiu, declarații despre divorț. În urmă cu aproape un an, Anca Țurcașiu, și soțul ei, au luat decizia de a divorța, după 22 de ani de căsnicie.

anca

Artista a confirmat despărțirea printr-un mesaj pe contul de socializare, însă de atunci, a evitat să mai vorbească despre acest subiect delicat.
La aproape un an de la divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu a făcut dezvăluiri, în premieră, despre viața sa personală în cadrul unei emisiuni.
Artista a declarat că este vegetariană de 30 de ani. Chiar și așa are o siluetă cu care le dă clasă tinerelor de 20 de ani.

Referitor la divorț se pare că motivul ar fi fost o relație extraconjugală a fostului soț, însă Anca Țurcașiu nu a vorbit niciodată despre asta.

„Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit artista.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background