Condițiile de intrare în Germania s-au modificat

Redactat de in mai 27, 2021

Condițiile de intrare în Germania  s-au modificat pentru cei care merg acolo cu avionul.

germania

Românii care merg acolo trebuie să dovedească că au trecut -prin infecția cu covid 19, că sunt vaccinați sau un test negativ.

România a fost eliminată din categoria „zonelor de risc”, iar începând cu data de 2 iunie, persoanele care călătoresc din România pe cale aeriană pot intra în Germania dacă prezintă un document care atestă rezultatul negativ al testării pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), sunt acceptate testele tip PCR (a căror valabilitate să nu depășească 72 de ore) și cele antigen (valabilitate de maximum 48 de ore), efectuate în conformitate cu criteriile stabilite de Institutul Robert Koch.

Aceste dovezi pot fi prezentate pe hârtie sau în format electronic și trebuie să fie redactate într-una din limbile germană, engleză, franceză, italiană sau spaniolă.

Cei care sunt vaccinați trebuie să prezinte un document care atestă efectuarea schemei complete a vaccinării împotriva COVID-19. Dovada vaccinării poate fi utilizată numai dacă au trecut cel puțin 14 zile de la administrarea rapelului sau a dozei unice.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background