Ioana Grama, la un pas de divorț

Redactat de in mai 25, 2021

Ioana Grama, la un pas de divorț. Celebra vloggeriță și soțul ei sunt la un pas de divorț, la doar doi ani de când s-au căsătorit.

ioana grama

Ioana Grama a vorbit despre problemele din cuplu, pe contul de socializare. Cei doi au împreună o fetiță și păreau o familie fericită. În realitate, lucrurile stau altfel.

Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.
Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”, a explicat Ioana Grama pe Instagram.

Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună.
Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodă grea, mai nasoală, nu mai merge”. a adăugat vedeta, pe Instagram.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background