IPJ Sibiu asigură monitorizarea traficului pe cele mai importante drumuri

Redactat de in mai 21, 2021

IPJ Sibiu asigură monitorizarea traficului pe cele mai importante drumuri  după ce 13 agenți au fost reținuți pentru mită și abuz în serviciu într-un dosar de corupție.

politia

Polițiști din mai multe localități ale județului Sibiu și de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu au fost trimiți în ultimele ore să acopere golul creat la Biroul Drumuri Naționale și Europene după ce 13 agenți au fost reținuți pentru mită și abuz în serviciu într-un dosar de corupție instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Un număr de 13 agenții de poliție au fost reținuți pentru luare de mită și abuz în serviciu în dosarul de corupție instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând ca joi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, a declarat pentru StirideSibiu Ioan Veștemean, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, polițiștii sibieni ar fi comis în 2019 ”cel puțin 115 infracțiuni de luare de mită”, ”cel puțin 54 de infracțiuni de abuz în serviciu” și infracțiuni de fals.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background