Un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune

Redactat de in mai 20, 2021

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au anunțat că un bărbat a fost reținut pentru înșelăciune prin metoda accidentul.

barbat

La data de 18 sibianul de 22 de ani s-a prezentat la domiciliul unei femei din municipiul Sibiu, de la care a ridicat 16.900 de lei și 300 de euro. Bărbatul a fost prins în flagrant de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu.

În fapt, partea vătămată a fost apelată telefonic de către un alt bărbat  care a informat-o că fiul ei a suferit un accident, ar fi căzut de pe o scară, iar pentru a nu rămâne cu sechele grave este necesară o intervenție chirurgicală de urgență, ale cărei costuri sunt foarte ridicate întrucât trebuie transportat de urgență în altă țară, iar sibianul s-a prezentat la domiciliul ei pentru a ridica suma de bani.

Sibianul de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de înșelăciune, iar ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest dosar continuă.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background