Legătura dintre Kira Hagi și Michelle Obama

Redactat de in mai 20, 2021

Care este legătura dintre Kira Hagi și Michelle Obama?Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, a bifat o nouă reușită pe plan profesional.

Kira Hagi și Michelle Obama

Tânăra actriță a dublat vocea unui personaj în același serial animat cu Michelle Obama, soția fostului președinte al Americii, Barack Obama.
Este vorba despre serialul animat „Gofre și Mochi” produs de Netflix și difuzat în România din 16 martie.

Tânăra actriță dublează vocea lui Mochi. „Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de «Gofre și Mochi»? Este un serial pe Netflix, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a scris Kira Hagi pe Facebook. Gofre și Mochi pornesc într-o aventură culinară prin lume pentru a deveni bucătari. Cu ajutorul doamnei Michelle Obama, Gofre și Mochi colindă prin lume, învățând tot ce pot despre diferite mâncăruri și culturi” transmite Netflix.

Rolul interpretat de Michelle Obama în serialul animat este de cel al unui proprietar de supermarket. Pe parcursul serialului ea îi invită pe cei care o privesc să afle despre diferite alimente, feluri de mâncare, cât și detalii despre tipurile de bucătării și culturi de pe fața pământului.
Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii are un coș zburător care îi servește drept ghid.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background