Colaborare inedita intre Pasha Parfeni & Cleopatra Stratan

Redactat de in mai 20, 2021

Pasha Parfeni & Cleopatra Stratan – Orele

Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan colaborează pentru prima dată și lansează „Orele”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale. Melodia beneficiază de un videoclip pe care merita sa-l vizionezi.

Compusă de Anatolie Chiriac alături de Grigore Vieru, „Orele” este o piesa „fierbinte” care te indeamna la dans din prima secunda de ascultare.

Această piesă e trecută prin timp, cu versuri scrise de marele poet Grigore Vieru și cântată de mulți artiști până acum: Anastasia Lazariuc, Sofia Rotaru, Silvia Chiriac și alții. Am demonstrat că valorile și dragostea peste ani se cântă la fel, pe ritmuri de latino și cu inima înflăcărată. <<Orele>> este o piesă fierbinte, care mă duce cu gândul la mare, sub un soare arzător. Mi se pare actuală, chiar dacă are o istorie atât de bogată în spate. Nu obosesc să o ascult în mașină, în duș, în studio și abia aștept să o cânt și pe vreun platou de dans, iar colaborarea cu Cleopatra face această piesă și mai specială. De la fetița care-l aștepta pe Ghiță la portiță, s-a tranformat într-un adevărat artist care e gata să ofere lumii pasiunea ei”, a declarat Pasha Parfeni.

Cleopatra Stratan a gustat succesul inca de la varsta de 3 ani cand a lansat melodia Ghita, o varsta la care majoritatea copiilor invata sa vorbeasca, aceasta filma si un videoclip de care cu siguranta cu totii ne amintim, nu de alta dar valiza era mult mai mare decat ea.  😀

Pasha a venit cu propunerea să lansăm acest single împreună povestindu-mi că e un remake al piesei originale ale Sofiei Rotaru, <<Orele>>. Noi am păstrat versurile și linia melodică și am reușit să venim cu un instrumental fresh ce i-a dat un aer modern, latino. Mi-a plăcut piesa de la început, iar pentru Republica Moldova această melodie este una foarte specială, a fost un șlagăr foarte cunoscut și iubit. Sperăm că am putut să aducem înapoi nostalgia anilor respectivi în această perioadă și că publicului îi va plăcea această piesă la fel de mult precum ne place și nouă”, a spus Cleopatra Stratan.  


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background