Cum arata Gina Pistol după naștere

Redactat de in mai 14, 2021

Cum arata Gina Pistol după naștere este întrebarea care i-a ținut pe fani cu sufletul la gură, dar iată că a venit momentul adevărului.

gina pistol
Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a postat câteva imagini de la o ședință foto în care apare în costum de baie, la doar două luni de când a adus-o pe lume pe fiica sa.
Gina Pistol are 40 de ani și după ce a născut arată în continuare la fel de bine. Iubita lui Smiley a scris și un mesaj pentru fanii de pe rețelele de socializare.

„Să te iubești pe tine este cheia spre fericire”, a scris aceasta în dreptul imaginilor în care apare într-un costum de baie întreg, negru și foarte mulat. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: «Am devenit părinți!».

Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar, medicul, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe Instagram, la scurt timp după ce a devenit tată.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background