Petreceri oprite de polițiști

Redactat de in mai 12, 2021

Două petreceri au fost oprite de polițiști pe raza județului Sibiu . Participanții și organizatorii au primit amenzi usturătoare.

petreceri
Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 18,00, în fața unui imobil de pe strada Târnăvioara, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat o localnică în vârstă de 33 de ani care a organizat o petrecere cu participarea a aproximativ 20 persoane.

Un alt eveniment privat a fost întrerupt de către polițiștii Postului de Poliție Cârța. În fapt, la data de 11 mai, în jurul orei 1530, în urma unui apel 112, polițiștii s-au deplasat la un imobil din Bradu unde au constatat că mai multe persoane participă la o petrecere privată. Organizatorul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bradu, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru organizarea petrecerii.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background