Un agent de poliție a refuzat o mită de 12.000 de euro

Redactat de in mai 11, 2021

Un agent de poliție a refuzat o mită de 12.000 de euro pe care a primit-o de la un șofer oprit în trafic pentru un control.

politie uniforma

Se pare că individul tocmai ce furase 100.000 de euro dintr-o locuință din Arad.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 09 mai 2021, a unui inculpat, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.

Șoferul, care a fost oprit de un agent din cadrul Biroului Poliției Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, furase 100.000 de euro dintr-o locuință din municipiul Arad.
Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 09 mai 2021, judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpatului, formulată de procurorii anticorupție. În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea ofițerilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background