O femeie a fugit din carantină

Redactat de in mai 7, 2021

O femeie a fugit din carantină și a fost amendată cu 1.000 de lei după ce autoritățile au descoperit-o la timp.

politia
Femeia s-a întors din străinătate și nu a respectat legea. Totodată, au fost aplicate peste 70 de amenzi celor care au fost prinși fără mască sau au ieșit din casă pe timpul nopții fără motiv.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 112 polițiști.

Cei 112 polițiști aflați în teren ieri pentru a vedea dacă măsurile sunt respectate în contextul stării de alertă au verificat 769 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind carantina.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.500 de lei. Dintre acestea, o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei a fost pentru nerespectarea măsurii carantinei, aplicată unei femei în vârstă de 32 de ani, carantinată în localitatea Marpod, revenită din străinătate.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background