Un angajat al benzinăriei a fost înjunghiat

Redactat de in mai 5, 2021

Un angajat al benzinăriei a fost înjunghiat. Un jaf de o violență extremă s-a petrecut la benzinăria din localitatea Cristian.

cutitAngajatul de acolo a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ înarmat cu un cuțit. Totul s-a petrecut pe timpul nopții, iar hoții au plecat cu banii care erau în casa de marcat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Doi bărbați au venit în noaptea de 25 aprilie la benzinăria din Cristian, cu intenția vădită de a fura. În jurul orei 4 dimineața, unul dintre aceștia a intrat în benzinărie unde a dat peste angajatul de acolo, care era singur. A vrut să fure, angajatul s-a opus, iar în acel moment hoțul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat pe angajat de mai multe ori.

În cele din urmă hoțul a reușit să ia banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei, și a fugit. Angajatul a reușit să ceară ajutor.

S-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.
Față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background