Amna a trecut prin momente grele

Redactat de in aprilie 30, 2021

Amna a trecut prin momente grele, după operația suferită. Interpreta a mărturisit că se simte epuizată și are nevoie de o vacanță.

amna
Ea a fost recent supusă unei operații la vezica biliară, însă a avut și complicații din cauza infectării cu noul coronavirus.

M-am hotărât să mă încarc. Am nevoie, ca să pot scrie muzică. Practic, ca să le dai din sufletul tău oamenilor înseamnă că trebuie să ai ce dărui și dacă tu nu mai ai ce dărui e cam nasol.
Am nevoie de această pauză, sau concediu cum vreți să îi spuneți mai mult ca orice. Trebuie să știi când e momentul să pui pauză”, a povestit Amna.

Amna a făcut parte din echipa Faimoșilor la o competiție televizată, iar după eliminarea ei din concurs, aceasta a ajuns de urgență la spital.

„Am venit să-mi depășesc fricile, să mă liniștesc. Nu am avut un moment cu mine de liniște de mai bine de doi ani și mi-e dor să stau cu mine. Am venit aici să fiu alături de colegii mei, o grămadă de cântăreți care sunt în echipa noastră. Am vrut, de asemenea, și să mă rup de tehnologie o perioadă, pentru că aveam telefonul atașat de mână, așa că e o nouă provocare” a declarat artista.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background