Raluca Pascu a primit un buchet imens

Redactat de in aprilie 29, 2021

Raluca Pascu a primit un buchet imens de tradafiri, iar acest lucru le-au dat de gândit fanilor, cum că ar exista cineva în viața ei.

raluca pastrama trandafiri
În ultima perioadă Raluca Pascu pare că are parte doar de atenții și daruri. Recent fosta soție a lui Pepe s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri roșii. Fanii sunt curioși și deja se întreabă cine a reușit să o surprindă atât de tare.

Pepe și Raluca Pascu au divorțat în urmă cu doar câteva luni, iar de acum în colo amândoi sunt liberi și își pot reface oricând viața. Momentan cei doi nu s-au afișat cu nimeni în această perioadă, însa Raluca Pascu e mai tot timpul surprinsă cu daruri misterioase.

Fosta soție a latino loverului s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri roșii, iar imaginea a fost postată și pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa brunetă nu a precizat de la cine sunt florile și cine a reușit să o surprindă atât de tare, însă a ținut să menționeze că e răsfață.

”Când esti răsfățata familiei 😍 🐰🌹 Bunny gift 🌹”, a scris Raluca Pascu în dreptul imaginii cu florile în brațe.

În urmă cu o zi ea de asemenea a postat pe Instagram un mesaj prin care parcă dădea de înțeles că a trecut peste despărțirea de Pepe, iar în prezent e din nou îndrăgostită.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background