Tily Niculae a trecut prin momente grele

Redactat de in aprilie 28, 2021

Tily Niculae a trecut prin momente grele, după ce fiul ei, într-un moment de neatenție al bunicii lui, s-a ars pe mână și a ajuns la spital.

Tily Niculae

Tily le-a spus fanilor că este tristă zilele acestea, însă nu a dezvăluit adevăratul motiv, până astăzi.

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA! Arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Dumnezeu a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital. Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas. Toată săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă”, a dezvăluit Tily pe Instagram.

Fiind pandemie, acesta nu s-a putut deplasa la spital pentru schimbarea pansamentelor.
A fost nevoită să facă acest lucru singură. Tily a mărturisit că atunci când vedea cum i se lipește pansamentul de carne simțea cum îi vine să urle. Plângea în casă și se gândea la tragedia reală a altor mame, conform declarațiilor făcute pe instagram.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background