Sibienii ar putea reveni la viața normală

Redactat de in aprilie 21, 2021

Sibienii ar putea reveni la viața normală,  dacă rata de infectare va scădea și în zilele următoare. În Sibiu, rata a ajuns la 4 la mie.

sibiu

Ordonanța de Urgență prin care s-au introdus noile măsuri de restricție arăta că atunci când se coboară sub 4 la mia de locuitori se anulează restricțiile.

Astfel, este posibil ca foarte curând să se poată redeschide sălile de sport. De asemenea, dacă scade sub 4 la mie rata de infectare, putem ieși în weekend la cumpărături, chiar și după ora 18.00 și nu va mai exista obligativitatea să intrăm în casă de la ora 20.00.

Doar trei localități din județul Sibiu aveau, marți, coeficient de infectare peste 4 la mie, în afară de municipiul Sibiu. Este vorba de Șura Mică – 6,4 la mie (23 de cazuri în ultimele 14 zile, la o populație de 3.570 de persoane), Râu Sadului – 5,06 la mie (3 cazuri în ultimele 14 zile, la o populație de 593 de persoane) și Cisnădie – 4,21 la mie (106 cazuri în ultimele 14 zile, la o populație de 25.164 de persoane).

În ultimele 14 zile nu s-a înregistrat niciun caz de COVID-19 în localitățile Boița, Cârța, Cârțișoara, Păuca, Poiana Sibiului, Vurpăr,


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background