Oana Roman, clipe de groază în vacanță

Redactat de in aprilie 19, 2021

Oana Roman, clipe de groază în vacanță. Vedeta se află înntr-un concediu, mai exact în Egipt alături de fiica sa și de Vica Blochina.

oana roman

 

Recent pe contul său de socializare Oana Roman a anunțat că s-a accidentat la picior și a avut nevoie de cinci copci, rana fiind destul de serioasă.

„Anestezia locală a durut grav, dar am îndurat. Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi” a declarat vedeta.

A fost foarte important că a avut asigurare medicală, și că a acoperit toate costurile altfel vedeta trebuia să scoată banii din buzunar pentru intervenția chirurgicală.

„Per total a fost foarte frumos și ne-am simțit foarte bine, ce am pățit eu astăzi nu are legătură decât cu faptul că am călcat peste ce nu trebuia, erau arici de mare, corali sau o piatră. A fost o vacanță frumoasă și vreme superbă”, a spus Oana Roman.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background