Raluka și Pepe împreună?

Redactat de in aprilie 16, 2021

Raluka și Pepe împreună este știrea care a ținut prima pagină a tabloidelor din ultima perioadă.

Raluka si pepe
Aceștia au reușit să ajungă din nou în atenția presei. Mai exact Pepe ar fi avut o reacție fabuloasă pe rețelele de socializare și i-ar fi lăsat un comentariu savuros Ralucăi. Acel comentariu a stârnit multe controverse și multă agitație în rândul fanilor.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se zvonește că Raluka și Pepe ar forma un cuplu. Totul a pornit de la postările făcute de Ana Baniciu, pe contul său de Instagram, în urmă cu două luni, atunci când a ieșit alături de iubitul său, Raluka și Pepe în oraș.

Ei bine de data aceasta lucrurile au fost mai clare, iar gestul făcut de artist a lăsat multe semne de întrebare. Focăasa brunetă și-a postat recent pe Instagram o poză provocatoare, iar acest lucru nu a putut fi trecut atât de ușor cu vederea de către fostul soț al Ralucăi Pastramă, care i-a lăsat un comentariu tare îndrăzneț.

”Treci acasa ca e frig…”, a scris Pepe în dreptul pozei postată de artistă. ”@pepe.ro vaaaaai 😂😂😂”, i-a răspuns imediat și Raluka, amuzată de comentariul lăsat de latino lover.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background