Cu ce se ocupă acum Mircea Radu

Redactat de in aprilie 15, 2021

Cu ce se ocupă acum Mircea Radu după ce s-a retras din lumina reflectoaelor și de pe micile ecrane. Vedeta a dezvăluit totul.

mircea radu
Mircea Radu și-a schimbat viața și se pare că are acum o altă activitate, care îl mulțumește. Fostul prezentator TV s-a retras la Piatra Neamț alături de familie.
Din cele spuse de celebrul prezentator se pare că a dat platoul de televiziune pe grădinărit. Recent acesta s-a fotografiat cu o lopată și câțiva pomișori pe care urma să îi planteze.

E prea mult spus grădinar priceput. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”
„Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!”, a mai spus Mircea Radu, despre cum își ocupă timpul în această perioadă.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background