Amna, declarații după infectarea cu Covid-19

Redactat de in aprilie 13, 2021

Amna, declarații după infectarea cu Covid-19. Artista a ținut să-și informeze fanii cu privire la starea de sănătate, după ce a luat virusul.

amna
Artista nu a mai fost la fel de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ea a declarat că mai tot timpul s-a simțit fără vlagă. Chiar și așa Amna a făcut eforturi pentru a le povesti fanilor despre cum se simte, spunându-le că a stat mai mult în pat decât în picioare.

În urmă cu câteva ore celebra artistă a publicat pe InstaStory detalii despre starea de sănătate. Aceasta le-a transmis internauților că se bucură că a fost în stare să facă asta, având în vedere că în ultimele zile nu a avut niciun strop de energie. Cântăreață a fost nevoită să stea altfel mai mult la pat, resimțind oboaseala, însă acum se bucură că a scăpat de picături și că poate respira fără ele.

„Mă bucur mult că sunt aici în momentul ăsta și că pot sta de vorbă cu voi, pentru că nu am avut pic de energie zilele astea și am fost mai mult în pat decât în picioare și e prima zi în care respir fără picături. Sunt foarte mândră de chestia asta. Credeam că o să rămân cu picături toată viața mea. Sunt în a opta zi de COVID și oboseala mă termină în momentul de față, dar față de stările pe care le-am avut, nici nu mai contează, sunt sigură că o să fie bine”, a spus Amna.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background