Karmen criticată dur pe internet

Redactat de in aprilie 9, 2021

Karmen a fost criticată dur pe internet, în urma unei postări făcute pe Tik Tok în care și-a etalat o frumoasă bijuterie pe patru roți.

Karmen
Vedeta a realizat un clip spectaculos, pentru contul ei de TikTok, iar în imagini, apare alături de Ferrari-ul 458 Spider, al tatălui ei.
Unii dintre internauți i-au transmis că ar fi trebuit să spună de la ce influenceriță moldoveancă a preluat această idee pentru video.

Îmbrăcată într-o salopetă de piele sexy, sandale cu toc, ochelari de soare ,Karmen s-a lăsat filmată în timp ce “trăgea” de Ferrari-ul 458 Spider. Evident, în realitate, bolidul care valorează peste 200.00 era condus de cineva care stătea ascuns, astfel încât să pară că cea care îl trage este fiica lui Adrian Minune .
“Cu bestia la plimbare ” este mesajul scris de Karmen pe Instagram, când a postat înregistrarea cu autoturismul care poate să ajungă la 100 de km/oră în doar 4 secunde.

Răutăcioșii nu au întărzâiat să apară și imediat și-au lăsat comentariile negative la postare.

“Devii tot mai aiurea… banii, epatările și luxul nu pot cumpăra caracterul, liniștea și fericirea. Lasă-ne cu superlativul…”, “Karmen, în loc de Ferrari, fă cu Dacia”, “Numai în România, dacă nu te lauzi cu ce ai, înseamnă că nu ești român”, “Cum să ne mai lăudam pe social media cu veniturile noastre «modeste»? sunt câteva dintre comentariile strânse de postarea artistei pe Instagram.

Nu doar Karmen este criticată dur pe internet, și alte vedete sunt tot mai mult luate în vizor de către fanii acestora.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background