Doi instalatori falși au jefuit o femeie

Redactat de in aprilie 9, 2021

Polițiștii sibieni au fost sesiați cu privire la faptul că doi instalatori falși au jefuit o femeie și apoi s-au făcut nevăzuți.

instalator
O sibiancă de 75 de ani a fost jefuită de instalatori falși. Hoții au intrat în casă și au furat 1.500 de lei
Pe data de 7 aprilie femeia a reclamat faptul că, în jurul orei 09:30, sub pretextul că sunt instalatori, două persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și au sustras 1.500 de lei.

Polițiștii sibieni au deschis un dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de furt și desfășoară activități specifice în vederea identificării autorilor și aplicării măsurilor legale.

Unul dintre modurile de operare ale hoților care fură din locuințe este cel al falsului angajat. Acești infractori acționează prin distragerea atenției sau atribuirea unor calități false. Astfel, ei încearcă să ajungă în casele oamenilor, pentru a le sustrage banii sau bunurile de valoare.

După ce doi instalatori falși au jefuit o femeie, autoritățile trag un semnal de alarmă. Așadar nu permiteți accesul în locuință persoanelor necunoscute care se prezintă în calitate de instalatori, electricieni, angajați ai firmelor de apă-canal, electricitate sau gaz.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background