Dan Bittman, probleme financiare?

Redactat de in aprilie 7, 2021

Dan Bittman, probleme financiare este știrea care i-a pus pe fanii artistului pe jar în ultima perioadă, mai ales că acesta a făcut și declarații.

Pandemia de dan bittmancoronavirus și-a pus serios amprenta pe cariera și afacerile lui Dan Bittman. Se pare că solistul trupei Holograf este disperat. Deja nu mai este pentru nimeni un secret faptul că pandemia de coronavirus a pus sigiliu peste toate concertele și evenimentele. Dan Bittman se pare că este disperat și nu știe cum să mai manevreze situația.

Cu toate că își pusese speranța în parcul de distracții care a fost construit de acesta pe malul Lacului Sulimanu, artistul este dezamăgit că în continuare nu poate da drumul afacerii în care a investit nici mai mult, nici mai puțin de 500.000 de euro. Celebrul artist trage un semnal de alarmă și susține că s-a săturat să stea acasă și să nu facă absolut nimic.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a declarat Dan Bittman.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background