Patronul unei pensiuni a fost amendat

Redactat de in aprilie 6, 2021

Patronul unei pensiuni a fost amendat, deoarece atât el cât și alte 26 de persoane au participat la o petrecere.

politie

Patronul unei pensiuni din Dumbrăveni, județul Sibiu, și 26 de persoane care participau duminică seară la o petrecere au fost sancționați de polițiștii sibieni cu amenzi în valoare totală de 13 mii de lei pentru nerespectarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu, petrecerea la care participau 27 de persoane, într-o pensiune din afara localității Dumbrăveni, a fost anulată.

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie patronul unei pensiuni a fost amendat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenea, celelalte 26 de persoane prezente au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții. Petrecerea a fost întreruptă.
Rata de incidență a cazurilor Covid în județul Sibiu a ajuns duminică la 3,47, cazuri la mia de locuitori, cu un total de 23680 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, dintre care 842 au decedat.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background