Planul de Mobilitate Urbană Durabilă

Redactat de in aprilie 5, 2021

Primăria Sibiu actualizează în această perioadă Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Sibiului, necesar și pentru accesarea de fonduri europene în cadrul financiar 2021- 2027.

În acesprimaria sibiut scop, în perioada 5 – 16 aprilie, firma contractată pentru actualizarea documentului va desfășura mai multe activități de colectare a datelor de trafic și mobilitate, în teren.

Reprezentanții vor fi prezenți în toate cartierele municipiului, pentru a efectua recensăminte de trafic la toate intrările rutiere în municipiu, acțiune care se va desfășura cu sprijinul Poliției Rutiere Sibiu.

De asemenea, prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă vor intervieva sibienii prin intermediul unor chestionare adresate pietonilor și bicicliștilor și vor analiza sistemul de transport public prin măsurători ale numărului de pasageri în stațiile de autobuz și în autobuze.

În cazul în care, în zilele următoare, sibienii nu vor fi abordați pe stradă pentru a răspunde chestionarului privind mobilitatea urbană, sunt invitați să își exprime punctul de vedere asupra mobilității în Sibiu prin completarea în format electronic a chestionarului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background