Dani Oțil va deveni tată

Redactat de in aprilie 5, 2021

Dani Oțil va deveni tată este informația care ține primele pagini ale presei mondene. Anunțul a fost făcut recent de către prezentator.

dani otil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mult timp, iar anul acesta, aceștia se pregătesc să devină părinți. Chiar dacă între cei doi există o diferență de vârstă, se pare că se iubesc ca în prima zi și se susțin reciproc.

Recent, amândoi au anunțat pe rețelele de socializare că vor deveni părinți, vestea fiind dată de într-un mod extrem de original și amuzant.
”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil. Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre.

Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule. Pentru toți… hai ca am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil .Am decis sa spun aici, pentru ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații.

Promit sa ma refac repede ”, a scris Dani Oțil pe Instagram, în momentul în care a dat marea veste.

Așadar, Dani Oțil va deveni tată și atât el cât și superba sa iubită sunt extrem de pregătiți pentru întâlnirea cu bebelușul lor.

Mai mult decât atât, în urmă cu un an, celebrul prezentator ți-a luat inima în dinți și a decis să facă marele pas și să-și ceară iubita în căsătorie. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background