Baiat de 11 ani disparut de acasa

Redactat de in aprilie 3, 2021

Dragos, un baiat de 11 ani din Medias  a plecat ieri de acasa intr-o directie necunoscunocuta iar de atunci nu a mai fost vazut.

 

Dragos

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.
Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 3 aprilie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOȘ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaș, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 145 cm, greutate 49 de kg, ochi albaștri, păr brunet.

În momentul plecării, minorul purta o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Semne particulare: minorul prezintă o cicatrice pe obrazul drept.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background