Delia rupe tăcerea despre copil

Redactat de in aprilie 1, 2021

Delia rupe tăcerea despre copil, în urma unui interviu pe care vedeta l-a oferit fanilor despre cel mai controversat subiect.

delia

Faimoasa cântăreață a dezvăluit din ce motiv nu are copii, satisfăcându-le astfel fanilor din întreaga țară cea mai mari curiozitate.

Delia Matache a mărturisit că se lovește cele mai multe ori, în interviuri, de întrebarea: „când faci un copil?”.

Sătulă de această curiozitate, frumoasa blondină a hotărât să dea cărțile pe față și să dezvăluie motivul pentru care nu a devenit mamă, deși știu cu toții cât este de îndrăgostită de nepoțeii ei.
Invitată în cadrul unui podcast postat pe YouTube, Delia Matache a declarat că este topită după copiii surorii sale, însă ea, spre deosebire de Oana, are opțiunea de a pleca când vrea.

Cântăreața a transmis că nu i-ar plăcea să aducă pe lume un bebeluș astăzi, în lumea în care trăim în prezent.

O altă întrebare controversată pe care Delia Matache a întâlnit-o de-a lungul timpului a fost dacă are operații estetice. Vedeta a mărturisit public că nu a apelat la ajutorul medicului estetician.

Dacă la acest capitol nu a făcut modificări, când vine vorba despre transformările de look situația stă cu totul altfel, vedeta făcându-și schimbări deseori mai ales la nivelul podoabei capilare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background