Cum să devii un astronaut?

Redactat de in aprilie 1, 2021

Agenția Spațială Europeană te învață cum să devii un astronaut și mai mult de atât face angajări în acest domeniu.

astronaut

Agenția Spațială Europeană (ESA) primește CV-uri pentru recrutarea de astronauți. A trecut mai bine de un deceniu de când Agenția Spațială Europeană nu a mai făcut angajări pentru echipul său de astronauți.

Cererile pentru acest loc de muncă ieșit din comun se pot depine prin intermediul site-ului de angajare al ESA. Se așteaptă ca procesul de selecție să se încheie în octombrie 2022.

Agenția Spațială Europeană (ESA) oferă șase locuri pentru astronauți și până la 20 pentru o echipă de rezervă pentru misiuni specifice, după cum a explicat de David Parker, șeful cercetării umane și robotice la ESA.

Solicitanții trebuie să fie cetățeni ai unui stat membru al spațiului ESA, România fiind unul dintre acestea. Candidatul trebuie să fi absolvit un master și să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională în științele naturii, inginerie, matematică, medicină sau pilotarea avioanelor.

Stăpânirea limbii engleze și cunoașterea unei a doua limbi sunt deasemenea necesare pentru a aplica. Alte calități importante pentru viitorii astronauți vor fi rezistența la stress și păstrarea calmului în situații limită, abilitatea de a lucra în cadrul unei echipe multiculturale și multidisciplinare, precum și disponibilitatea de a călători.

Așadar ESA te învață cum să devii un astronaut și recrutează oameni pentru angajare.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background