Maia Morgenstern amenințată cu moartea

Redactat de in martie 30, 2021

Maia Morgenstern amenințată cu moartea pe adresa de e-mail, iar oamenii legii au acționat prompt pentru rezolvarea misterului.

maia morgenstern

Actrița a făcut totul public, după ce a postat pe rețelele de socializare, mesajul unde a fost amenințată cu moartea, iar oamenii legii au acționat rapid. Acum persoana vinovată a fost depistată și chiar plasată sub control judiciar.

Maia Morgenstern a făcut publice, acum cateva zile, mesaje de-a dreptul teribile pe Facebook. Se pare că marea actriță a fost amenințătă de mai multe ori cu moartea, iar acum s-a decis să ia măsuri. Nici fiica sa nu a fost scutită de cuvintele grele, agresorul a amenințat-o atât pe ea cât și pe angajații teatrului pe care Maia Morgenstern îl conduce.

Imediat după publicarea mesajelor, tânărul din spatele acestora a fost depistat de oamenii legii.

Conform anchetei, individul care a trimis mesajele de amenințare pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc este un tânăr din București ce se confruntă cu probleme psihice. Cazul a fost scos la lumină, imediat după ce SRI a intrat pe fir, la scurt timp după ce vedeta a făcut totul public.

Mesajele primite de vedetă au fost analizate și la nivelul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și DIICOT, iar pentru prinderea celui vinovat Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română, vinovatul fiind acum acuzat de amenințare pe criterii de etnie și religie.

Timp de 60 de zile tânărul din București a fost plasat sub control judiciar pentru infracțiunea de amenințare, iar dosarul său a ajuns acum să fie analizat de Parchetul Judecătoriei Sectorului 3.

Chiar de ziua Teatrului Evreiesc a fost Maia Morgenstern amenințată cu moartea, dar și de Paștele evreilor, numit și Pesach.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background