Doi copii au fost răniți în accident

Redactat de in martie 29, 2021

Doi copii au fost răniți în accident sâmbătă pe DN 1 , în zona localității Selimbăr potrivit informațiilor transmise de IPJ.

ambulanta smurd
Șase persoane, între care o fetiță de 10 ani și un băiețel de 8 ani, au avut nevoie de asistență medicală în urma unui accident petrecut sâmbătă pe DN 1, zona intersecției cu localitatea Șelimbăr.

Din primele cercetări efectuate la fata locului se pare ca ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi, un bărbat de 24 de ani din Hunedoara, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat in coliziune cu un autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din județul Alba.

La accident au intervenit două echipaje de la Ambulanța Sibiu, fiind asigurată asistența medicală de urgență pentru 6 persoane, dintre care doi copii. Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial si dureri abdominale si a fost condus la CPU Luther, însoțit de mamă.
Doi copii au fost răniți în accident, iar ceilalți au refuzat transportul la spital. Este vorba de o fetiță de 10 ani și încă trei adulți. La intervenție a participat și un echipaj ISU Sibiu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background