Noi restricții pentru weekend

Redactat de in martie 26, 2021

Noi restricții pentru weekend au fost propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență în ședința de joi a guvernului.

restaurant

Comitetul Național pentru Situații de Uurgență (CNSU) a făcut mai multe propuneri, fiind vorba de înăsprirea restricțiilor în localitățile unde rata de infectare este mare. Printre propuneri se numără și închiderea sălilor de sport, în localitățile cu rată mai mare de patru.

Guvernul României a aprobat joi noi restricții pentru weekend în vederea limitării răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Acestea vizează în special localitățile cu o rată de infectare mai mare de 4 la mie. În Sibiu rata este acum de 4,7 la mia de locuitori. Acestea au fost propuse de CNSU, după o ședință care a avut loc joi. Măsurile urmează să intre în vigoare de vineri, imediat după publicarea lor în Monitorul Oficial.

Magazinele, mall-urile și piețele din localitățile cu rată de incidență între 4 și 7,5 la mie vor fi închise de vineri până duminică începând cu ora 18.00. Acolo unde rata de incidență este de peste 7,5 la mie se închid centrele comerciale de la ora 18.00 toată săptămâna.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background